Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ανανεώθηκε ο δανεισμός του από την Μπαρτσελόνα.

Τα «ερυθρόλευκα» της Ατλέτικο Μαδρίτης θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος επιθετικός αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη σχετική οψιόν για την ανανέωση του δανεισμού του.

Αν ο Γκριεζμάν και στις δύο χρονιές του δανεισμού του στην Ατλέτικο αγωνιστεί στο 50% των επίσημων αγώνων της ομάδας, τότε θα ενεργοποιηθεί ένας ειδικός όρος. Οι «ροχιμπλάνκος» θα μπορούν να αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματα του παίκτη έναντι του ποσού των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκριεζμάν πήρε μέρος σε 39 αναμετρήσεις της Ατλέτικο. Συνολικά κατέγραψε 8 γκολ και 7 ασίστ. Η Μπαρτσελόνα τον είχε αποκτήσει από τους Μαδριλένους το 2019 έναντι του ποσού των 120 εκατομμυρίων ευρώ, που όριζε τότε η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;