Ο Βασίλης Σπανούλης έχει σηκώσει... μανίκια στο Περιστέρι ενώ ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των ανθρώπων που θα τον πλαισιώσουν στον πάγκο.

Όλα είναι έτοιμα ώστε ο Βασίλης Σπανούλης να παρουσιαστεί και επίσημα από το Περιστέρι (30/6). Μία μέρα πριν τη μεγάλη μέρα, η ΚΑΕ ανακοίνωσε τους συνεργάτες του coach Σπανούλη.

Τον Kill Bill στην πρώτη του προπονητική δουλειά θα πλαισιώσουν οι Σάββας Καμπερίδης, Κώστας Χαραλαμπίδης και Ντούσαν Βούκσεβιτς. Και οι τρεις είναι γνωστοί στον μπασκετικό χώρο, ο καθένας με τη δική του διαδρομή.

Ο πρώτος υπήρξε πρώτος προπονητής σε Άρη και Λαύριο, ενώ είναι στο σταφ του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική ομάδα. Ο δεύτερος ο Κώστας Χαραλαμπίδης με θητεία ως πρώτος στον ΠΑΟΚ και ως ασίσταντ στον Παναθηναϊκό, ενώ ο τρίτος δεν έχει προπονητική εμπειρία.

Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει τους συνεργάτες του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της ομάδας.

Το προπονητικό επιτελείο θα αποτελείται από τους Σάββα Καμπερίδη, Κώστα Χαραλαμπίδη και Ντούσαν Βούκσεβιτς. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Μίλιαν Νίκολιτς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!