Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ντέγιαν Ράντονιτς για να συνομιλήσει με τον Παναθηναϊκό.

Στην χώρα μας προσγειώθηκαν ο Ντέγιαν Ράντονιτς και ο διάσημος ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα και θα αποφασίσει μεταξύ των προτάσεων του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ράντονιτς, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναμένεται να έχει συζητήσεις με τους υπευθύνους της ομάδας για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Χθες το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «RTCG» ανέφερε ότι ο 52χρονος προπονητής αρνήθηκε τελικά την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα. Επιπλέον εξήγησε ότι ότι ο Ράντονιτς έχει έρθει σε επαφή τις δύο τελευταίες ημέρες με τον Παναθηναϊκό συζητώντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τίποτα όμως ακόμα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα πάρει την απόφασή του. Αναμφισβήτητα, η προοπτική των «πράσινων» του αρέσει και θα ήθελε να συνεργαστεί. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά τις συζητήσεις.

Ο GM του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Βασίλιεβιτς, μίλησε στο Sportklub και τόνισε πως μιλά κάθε μέρα με τον Μαυροβούνιο τεχνικό, όμως δεν γνωρίζει ακόμα την απόφαση του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!