Ο Τσάβι πέταξε το μπαλάκι στον Ουσμάν Ντεμπελέ για το ζήτημα της παραμονής του στη Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να έχει δηλώσει πως τον θέλει.

Ο Τσάβι φαίνεται πως υπολογίζει στον Ουσμάν Ντεμπελέ. Τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν και θέλει να παραμείνει στη Βαρκελώνη. Βλέπει σε εκείνον τον σταρ που μπορεί να γίνει παρά τις «στραβές» που του έχουν συμβεί. Το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού με την Μπαρτσελόνα, λήγει αύριο, ωστόσο ο έμπειρος άσος δεν έχει εκφράσει δημοσίως τις σκέψεις για το μέλλον του. 

Ερωτηθείς στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι, σχολίασε με νόημα: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτε. Εξαρτάται από αυτόν».  Ως εκ τούτου, η προσφορά της Μπαρτσελόνα για ανανέωση, φαίνεται να βρίσκεται ακόμη στο τραπέζι και μένει να διαπιστωθεί τις επόμενες ώρες τι θα αποφασίσει ο Ντεμπελέ.

Από την πλευρά του, τα πάντα είναι το ίδιο… θολά. Άλλες φορές έχει πει πως θέλει να παραμείνει στη Βαρκελώνη, άλλες ότι προτιμά να φύγει. Τίποτα ξεκάθαρο, τίποτα σαφές. Αυτό φαίνεται πως έχει κουράσει τη Μπαρτσελόνα αλλά δεν είναι σε θέση να κάνει πολλά. Έχει δώσει λεφτά με το… τσουβάλι για τον Γάλλο και κάποια στιγμή πρέπει να τα «φέρει πίσω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!