Ανακοίνωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την... τρέλα των «κιτρινόμαυρων» για ένα εισιτήριο διαρκείας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έσπευσαν… μαζικά στην αίθουσα Κασιμάτης του ΟΑΚΑ, προκειμένου να κλείσουν μια μόνιμη θέση στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Είναι χαρακτηριστικό πως, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότεροι αγόραζαν διαρκείας και για 3-4 ακόμη το λιγότερο ανθρώπους, που φυσικά ανήκαν επιβεβαιωμένα στις κατηγορίες προτεραιότητας.

Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα με κάτι παραπάνω από 150 να έχουν εξυπηρετηθεί στο ΟΑΚΑ, να έχουν διατεθεί μαζί με τα ηλεκτρονικά, μέχρι τις 13.30 περίπου, 2.300 διαρκείας!

Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε και ανακοίνωση επί του θέματος.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το κόσμο της ομάδας, για τη πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκριση του, στη πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά της επιστροφής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την κατανόηση που έδειξαν οι πολυπληθείς φίλοι μας που έχουν δώσει από νωρίς το παρών στην αίθουσα διάθεσης των καρτών διαρκείας.

Η τεράστια προσέλευση, που ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια του μηχανισμού εξυπηρέτησης, καθιστά αδύνατο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εντός της ημέρας όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διευκόλυνση τους προχωρά σε διαδικασία προτεραιότητας με βάση αύξοντα αριθμό, που δίνεται σε όλους όσοι βρίσκονται ήδη σε αναμονή.

Αναλυτικά:
– Σήμερα (29/6), έως το πέρας της λειτουργίας του φυσικού σημείου πώλησης στο ΟΑΚΑ θα εξυπηρετηθούν όσοι έχουν αριθμό μέχρι και το 330.
– Αύριο Πέμπτη (30/6) θα εξυπηρετηθούν όσοι (από σήμερα) κατέχουν τους αριθμούς από το 331 έως και 660.
– Τη Παρασκευή (1/7) θα εξυπηρετηθούν όσοι κατέχουν τους αριθμούς από 661 έως και 1.000.

Ως εκ τούτου και για να μην υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία της διάθεσης των διαρκείας, παρακαλούμε μέχρι και τη Παρασκευή (1/7) να προσέρχονται μόνο όσοι έχουν αύξοντα αριθμό.

Για τη συνέχεια της διαδικασίας από το Σάββατο (2/7) θα υπάρξει εγκαίρως νεότερη ενημέρωση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!