Ο Τζον Γουόλ έλυσε το συμβόλαιό του με τους Χιούστον Ρόκετς και οδεύει ολοταχώς προς το Λος Άντζελες και τους Κλίπερς.

Μόλις μία σεζόν άντεξε ο Τζον Γουόλ στους Χιούστον Ρόκετς. Ο άσος της ομάδας του Τέξας δεν πείστηκε από τις προοπτικές της ομάδας και αποφάσισε να κουνήσει… μαντήλι. Έλυσε το συμβόλαιό του και βρήκε ήδη την επόμενη ομάδα του, αφού συμφώνησε με τους Κλίπερς.

Πριν μερικές ημέρες έκανε opt-in στο συμβόλαιό του με τους Ρόκετς, που προέβλεπε αποδοχές ύψους 47.4 εκατ. δολαρίων. Ακολούθως, ξεκίνησε τις συζητήσεις με την ομάδα του προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Λέικερς, Κλίπερς και Χιτ του είχαν χτυπήσει την πόρτα αλλά εκείνος προτίμησε να φορέσει… μπλε. Από τα χρήματα του opt-in, ο Γουόλ άφησε 6.5 εκατομμύρια στους Ρόκετς, όσα θα πάρει από τους Κλίπερς.

Το Χιούστον είχε συμφωνήσει με τον Γουόλ να μην πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και έψαχνε να τον ανταλλάξει. Μία ανταλλαγή που όμως δεν συνέφερε καμία ομάδα. Κι αυτό λόγω του συμβολαίου των 47,4 εκατομμ. που τον συνόδευε.

Την τελευταία σεζόν που ο Γουόλ πάτησε παρκέ (2020/21) είχε με την φανέλα των Ρόκετς 20.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 0.8 κοψίματα μέσο όρο με 40.4% στα σουτ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!