Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Αντρέ Γκρέι.

Ο Άρης κατάφερε και έπεισε τον Αντρέ Γκρέι να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα». Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή που χειρίστηκε προσωπικά ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Το τελευταίο διάστημα ο ισχυρός άνδρας του Άρη είχε ανοίξει έντονο δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους του παίκτη. Μάλιστα, κατέθεσε μία άκρως δελεαστική πρόταση (2+1 χρόνια) στην πλευρά του Γκρέι.

Ο Άρης ήταν αισιόδοξος για τη θετική έκβαση της υπόθεσης. Πλέον όπως φαίνεται όλα έχουν πάρει το δρόμο τους καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός αναμένεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Το προφίλ του Αντρέ Γκρέι

Ο Γκρέι γεννήθηκε στο Γούλβερχαμπτον στις 26 Ιουνίου 1991. Ξεκίνησε από χαμηλά και έκανε το «μπαμ» τη σεζόν 2015-16 με τη Μπέρνλι όπου με 25 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Championship και παράλληλα την οδήγησε στην Premier League.

Το καλοκαίρι του 2017 ανάγκασε τη Γουότφορντ να βγάλει 20 εκατ. λίρες από τα ταμεία της ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Έπειτα από 125 παιχνίδια με 21 γκολ και 8 ασίστ, πέρυσι δόθηκε δανεικός στην ΚΠΡ, όπου κατέγραψε 10 γκολ σε 30 συμμετοχές στην Championship.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!