Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό. Ο Αφρικανός επιθετικός αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» σήμερα στις 18:40 προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει εδώ κι αρκετό καιρό με τον ποδοσφαιριστή του Άρη και από τη στιγμή που η Φούλαμ δεν «μάτσαρε» την προσφορά τους, μπορούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Ο Καμαρά θα είναι το απόγευμα στην Αθήνα. Θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Τον παίκτη έχει ζητήσει με μεγάλη θέρμη ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού θεωρεί πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει καλή δουλειά από τη μέση και μπροστά.

Ο Αμπουμπακάρ προέρχεται από μία καλή σεζόν με τον Άρη. Εκτιμάται ότι δεν θα προλάβει μέσα στην ημέρα να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες, άρα η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αύριο. Δεν αποκλείεται ο παίκτης να φύγει άμεσα για την Αυστρία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!