Ο Μάκης Γιατράς εξαργύρωσε την τρομερή πορεία του Προμηθέα από τη στιγμή που τον ανέλαβε φέτος και ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Μάκης Γιατράς θα είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Προμηθέα. Ο κόουτς επέστρεψε στην Πάτρα μεσούσης της σεζόν, αλλά οδήγησε τους Αχαιούς στην κατάληψη της 3ης θέσης της Basket League. Σήμερα υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2023 εξαργυρώνοντας την τρομερή πορεία της ομάδας. Ο Γιατράς έχει συνδέσει το όνομά του με την άνοδο του Προμηθέα στην Basket League. Τον οδήγησε στην κατάκτηση του Super Cup, καθώς και σε δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας. Γι’ αυτό χαίρει εκτίμησης και σεβασμού, την οποία η διοίκηση απέδειξε ζητώντας του την παραμονή.    

Στη σχετική ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρεται: 

«Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Γιατρά, ο οποίος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου μας και για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Ο κόουτς Γιατράς επέστρεψε στον πάγκο του Προμηθέα τον Απρίλιο του 2022, με την ομάδα μας να κατακτά στο τέλος της σεζόν την 3η θέση της Basket League.

Στο παρελθόν, ο Αχαιός προπονητής έχει οδηγήσει τον Σύλλογο στην κατάκτηση ενός Super Cup (2020), στους τελικούς του πρωταθλήματος (2018-19), καθώς και σε δύο τελικούς κυπέλλου (2020, 2021).

Ευχόμαστε στον Μάκη Γιατρά να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες και να οδηγήσει τον Προμηθέα σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!