Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να μην αγωνιστεί στην Euroleague της επόμενης σεζόν αλλά κινήθηκε για την απόκτηση του Ντέγιαν Νταβιντόβατς.

Την απόκτηση του Ντέγιαν Νταβιντόβατς ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα δεν θα αγωνίζεται τη σεζόν 2022-23 στη Euroleague, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. «έδεσε» για έναν χρόνο τον 27χρονο Σέρβο φόργουορντ, αν και στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν για ανανέωση ενός ακόμη. O Νταβιντόβατς αγωνίστηκε τις τελευταίες επτά σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς είχε υπογράψει το πρώτο συμβόλαιό του με την ομάδα του Βελιγραδίου το 2015.   

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τη «ρωσική αρκούδα», ο Ντέγιαν Νταβιντόβατς δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμός που θα παίξω για έναν θρυλικό σύλλογο, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν έχω παίξει ποτέ εκτός Σερβίας και είμαι χαρούμενος που το πρώτο μου βήμα στο εξωτερικό θα είναι σε μία τόσο φημισμένη ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για να συνεχίσω τη σερβική παράδοση στην ΤΣΣΚΑ, όπου έχουν περάσει ονόματα όπως Ίβκοβιτς, Κρστιτς, Τεόντοσιτς… Όλοι μας έχουμε μεγάλο κίνητρο για την επόμενη σεζόν, με την κατάκτηση της VTB League την επόμενη σεζόν». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!