Οι διαπραγματεύσεις του Άρη με την πλευρά του Χαβιέ Ματίγια συνεχίζονται καθώς οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα.

Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Άρη με την πλευρά του Χαβιέ Ματίγια για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Ισπανού κεντρικού χαφ λήγει σε λίγες μέρες. Όμως ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί θετικά οι συζητήσεις που έχουν οι δύο μεριές.

Ο Χερμάν Μπούργος έχει εισηγηθεί την παραμονή του 33χρονου μέσου. Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει, όμως υπάρχει απόσταση τόσο στο οικονομικό σκέλος όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου.

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν και άλλους δύο κεντρικούς χαφ. Φυσικά υπάρχουν και οι Ντουκουρέ – Ντιόπ. Όλοι όμως στον σύλλογο επιθυμούν και την παραμονή του Ματίγια.

Χέρμαν Μπούργος: «Θα δείτε διαφορετικά πράγματα φέτος από τον Άρη»

«Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε τον πρώτο γύρο εναντίον της Γκόμελ. Αυτός είναι ο λόγος που προετοιμαζόμαστε τώρα. Μαζί με τον πρόεδρο προσπαθούμε να διορθώσουμε όλες εκείνες τις ελλείψεις που έχει η ομάδα και πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε πριν ξεκινήσει η σεζόν. 

Θα βγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε. Οπωσδήποτε θα δείτε κάτι καινούριο. Σαν προπονητής προσαρμόζομαι στους παίκτες που έχω και άρα να δώσω το στιλ και τη φιλοσοφία μου στους παίκτες. Φτιάχνουμε καινούρια ομάδα, θα έχουμε προσθήκες και θα έρχονται καινούριοι παίκτες, οπότε θα προσπαθούμε να δημιουργούμε διαφορετικά πράγματα τα οποία θα τα δούμε στο γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!