Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Χόφενχαϊμ για την αγορά του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Υπήρξε δημοσίευμα από το γερμανικό Kicker, το οποίο και επιβεβαιώνει η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Χόφενχαϊμ για την αγορά του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό.

Το γερμανικό ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής:

«Πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της Χόφενχαϊμ θα υπάρξει μία αποχώρηση. O Γκατσίνοβιτς ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Πρόκειται ουσιαστικά για μία είδηση-έκπληξη, αφού ο παίκτης είχε παίξει ως δανεικός για μισό χρόνο στην αντίπαλη ομάδα της ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, που ήθελε να πάρει ξανά τον Σέρβο. Η Χόφενχαϊμ δεν ενδιαφερόταν για τον εκ νέου δανεισμό του παίκτη, τον οποίο ήθελε να πουλήσει και έτσι προέκυψε η προσφορά της ΑΕΚ. Η Χόφενχαϊμ ελπίζει να πάρει 2 με 3 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2020 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!