Τις φήμες που τον θέλουν να έχει μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, διέψευσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος δήλωσε διαθέσιμος να βοηθήσει τον Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική.

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αποχωρήσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «πράσινων» αλλά και για τις συζητήσεις που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη σχετικά με την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

Για τα όσα λέγονται για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, σέβομαι το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον που μπορεί να έχει. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό. Τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους παίκτες. Όμως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Με όλα που συνέβησαν στη Ρωσία έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, δεν βιάζομαι να αποφασίσω, η δική μου προτεραιότητα ωστόσο είναι να δουλέψω στο εξωτερικό».

Για την Εθνική και τον Δημήτρη Ιτούδη: «Έχω μιλήσει και σίγουρα θα ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι μεγάλη τιμή να μας θέλει στο πλευρό του. Έχω διατελέσει σε δύο διαφορετικές θητείες την Εθνική ομάδα. Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία μου είναι στη διάθεση της Εθνικής. Είμαστε περήφανοι για την Εθνική και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες προπονητές, για να πάει το μπάσκετ μπροστά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!