Η συμφωνία ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Νις για τον Κριστόφ Γκαλτιέ είναι οριστική σύμφωνα με την «Parisien».

Εποχή… Κριστόφ Γκαλτιέ φαίνεται πως ξημερώνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τέλος λαμβάνει το… σίριαλ του νέου προπονητή των Παριζιάνων και ο διάδοχος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο 55χρονος τεχνικός.

Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Ζινεντίν Ζιντάν, η Παρί Σεν Ζερμέν στράφηκε εξ’ ολοκλήρου στον Γάλλο τεχνικό.

Η συμφωνία με τη Νις δείχνει να είναι πλέον οριστική, όπως αναφέρει η έγκυρη «Parisien» και μάλιστα η πρωταθλήτρια Γαλλίας κατάφερε να ψαλιδίσει το ποσό, το οποίο θα δώσει στη νυν ομάδα του, καθώς θα είναι αρκετά μικρότερο από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε νέο προπονητή και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για την αποζημίωση του (έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο) και στη συνέχεια να τον… ξεπροβοδίσει από την ομάδα.

Παρακάτω ακολουθεί το δημοσίευμα της πρόσληψης του Κριστόφ Γκαλτιέ από την Παρί Σεν Ζερμέν:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!