Οι «reds» φέρονται, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Σαλάχ έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Λίβερπουλ, λίγες ημέρες αφότου αποχαιρέτησε τον Σαντιό Μανέ, έχει βάλει προς πώληση το άλλο μεγάλο αστέρι της Μοχάμεντ Σαλάχ.

Είχε γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα πως η Λίβερπουλ δεν θα έκανε νέα προσφορά στον Σαλάχ και για να ανανέωνε θα έπρεπε ο Αιγύπτιος να ρίξει τις απαιτήσεις του. Όπως αποκάλυψε η Sun κι αρκετά βρετανικά tabloids έχουν αναδημοσιεύσει, η Λίβερπουλ όρισε ως αρχική τιμή πώλησης τα 75 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ζήτησε 450.000 λίρες την εβδομάδα προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα στελέχη του κλαμπ να βάλουν τέλος στις διαπραγματεύσεις. Έτσι για να μην μείνει ελεύθερος του χρόνου, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ αποφάσισε να τον θέσει στην αγορά.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρώτος σκόρερ και δημιουργός της Premier League είχε ξεκαθαρίσει πως η νέα σεζόν θα τον έβρισκε στο Άνφιλντ. Όπως φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται ως πιθανός προορισμός για τον «Φαραώ». Μετά τις απώλειες των Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα μπορούσε να κάνει τη… ρελάνς προσθέτοντας τον Μο Σαλάχ στην ομάδα του.

Την περασμένη σεζόν, ο Σαλάχ σημείωσε 31 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!