Αισθητά βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε η Αλ Φατέχ στον Παναθηναϊκό για τον Φραν Βέλεθ και όλα δείχνουν πως το deal είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί.

Κοντά στην Αλ Φατέχ ο Βέλεθ! Οι Σαουδάραβες επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει deal για την παραχώρηση του Ισπανού στόπερ.

Η νέα προσφορά την οποία έχουν οι «πράσινοι» στα χέρια τους είναι πάνω από 800.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα κατατεθεί άμεσα στον σύλλογο. Θυμίζουμε ότι η αρχική πρόταση της Αλ Φατέχ ήταν ύψους 200.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός είχε αρνηθεί.

Ο ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί πρόταση για συμβόλαιο έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ. Αναμένεται πλέον να ταξιδέψει το προσεχές διάστημα στo Al-Mubarraz του Al-Ahsa για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Θα γίνουν τα απαραίτητα διαδικαστικά των ιατρικών τεστ και ακολούθως οι υπογραφές στα συμφωνητικά.

Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Άρη (ο οποίος τη σεζόν 2021-22 έκανε 34 συμμετοχές με 1 γκολ) με το «τριφύλλι» λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο και αποτελέσει παρελθόν ο Βέλεθ, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση βασικού στόπερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!