Έτοιμος να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Μετά τον Τιάγκο Ντάντας και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι κατέφτασε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποτελεί εδώ και καιρό τον εκλεκτό του «Δικέφαλου του Βορρά» για την εστία. Ο Κοτάρσκι αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταματά εκεί. Έχουν κλείσει και τον Γιάννη Κάργα, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η απόκτηση του Τάσου Δώνη.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«O ΠΑΟΚ είναι φιλόδοξο κλαμπ και είμαι κι εγώ πολύ φιλόδοξος. Είμαι εδώ να παλέψω για νίκες, και να κερδίζω τίτλους. Με τον ΠΑΟΚ μπορώ να το κάνω αυτό. 

Φυσικά θέλω να αναφερθώ στους φιλάθλους. Αυτό είναι ένα από τα βασικά κίνητρα. Πρόκειται για ένα τεράστιο κοινό, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Αυτό είναι πρόκληση για εμένα. Φυσικά, μίλησα με κάποιους παίκτες και προπονητές, που με προέτρεψαν να έρθω στον ΠΑΟΚ. 

Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου, και αυτό πιστεύω ότι θα είναι ικανό να κάνουμε καλά πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!