Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο σύμφωνα με τον Ματέο Αντριάνι.

Το συμβόλαιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται με τους πρωταθλητές Ελλάδας να θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα. Οι δύο πλευρές φέρνται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αυτό το διάστημα προκειμένου να τελειώσει το θέμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλει και στην ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντριάνι έχει γίνει ήδη η πρώτη κρούση.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Ολυμπιακός έχει προτείνει στον Ντόρσεϊ συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές να αγγίζουν το 1,1 εκατ. δολάρια. Ο Ντόρσεϊ βλέπει θετικά την συγκεκριμένη πρόταση και μοιάζει κοντά στο να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Αν ευσταθούν τα σενάρια τότε ο Ολυμπιακός κλείνει αρκετά νωρίς μία εκκρεμότητα ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ντόρσεϊ αποτελεί σημαντικό κομμάτι στον σχεδιασμό του Μπαρτζώκα και δεν θα ήθελε να τον χάσει από την ομάδα του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ματέο Αντριάνι σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Ντόρσεϊ:

«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Τάιλερ Ντόρσεϊ και του Ολυμπιακού βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Ο ελληνικός σύλλογος πρόσφερε συμβόλαιο 1+1 έτους με αποδοχές περίπου 1.1 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Όταν τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα είναι έτοιμος να παραμείνει στον Πειραιά».