Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραχώρησε συνέντευξη στην «L' Equipe», επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι θέλει να αναλάβει την εθνική Γαλλίας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε. Είπε και ελάλησε. Τι κι αν η Παρί έκανε τα αδύνατα δυνατά να τον φέρει στο Παρίσι; Εκείνος δεν… ψήθηκε ιδιαίτερα και την απέρριψε. Ωστόσο, ο λόγος δεν είναι πως δεν θέλει να κάτσει σε κάποιον πάγκο. Αλλά θέλει να κάτσει σε έναν συγκεκριμένο. Αυτόν της Εθνικής Γαλλίας.

Ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία ανέτρεξε στην καριέρα του ως παίκτης και προπονητής. Μάλιστα, αναφέρθηκε στα πιο όμορφα συναισθήματα και τα σχέδιά του για το μέλλον, επιβεβαιώνοντας ότι η θέση του προπονητή στην εθνική ομάδα, «είναι ό,τι πιό όμορφο».

«Θέλω, φυσικά. Και ελπίζω ότι μία ημέρα, θα είμαι. Πότε; Δεν εξαρτάται από εμένα. Θέλω όμως να κάνω τον κύκλο της εθνικής Γαλλίας», επισημαίνει ο Ζιντάν και προσθέτει:

«Είναι το αποκορύφωμα. Και έτσι, όπως το έζησα και σήμερα είμαι προπονητής, η Γαλλία είναι γερά ριζωμένη στο μυαλό μου».

Να σημειωθεί πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998 και πρωταθλητής Ευρώπης το 2000, με τους «πετεινούς», θα πρέπει να… περιμένει τουλάχιστον μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του νυν προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ισχύει μέχρι το τέλος του 2022.

«Σήμερα, η ομάδα είναι στην θέση της. Με τους στόχους της. Εάν όμως δοθεί η ευκαιρία, τότε θα είμαι εκεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!