Η Μπαρτσελόνα άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Νικ Καλάθη ενημερώνοντας τον πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εδώ και αρκετές μέρες ακουγόταν έντονα πως ο Νικ Καλάθης δεν βρισκόταν στα σχέδια της Μπαρτσελόνα. Αρχικά, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Ο Έλληνας άσος δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Τότε ο Καλάθης είχε φροντίσει να διαψεύσει όλες αυτές τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει. Λίγες ημέρες μετά, όμως, η Μπαρτσελόνα φρόντισε να επιβεβαιώσει όλα όσα ακούγονταν τόσο καιρό.

Ο παίκτης ενημερώθηκε από τη διοίκηση των Καταλανών ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Ο Καλάθης έχει συμβόλαιο με τη «Μπάρτσα» για την επόμενη σεζόν και δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει τόσο εύκολα τα χρήματα.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να εισπράξει 1,8 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν πρόκειται να τα χαρίσει.

Μένει να δούμε αν οι πληροφορίες ισχύουν και ο Καλάθης αποχωρήσει από την Βαρκελώνη. Ήδη ακούγονται αρκετές ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός. Λέτε στο τέλος ο Καλάθης να επιστρέψει στην Ελλάδα;

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!