Ο Ρομέλου Λουκάκου απέδειξε πως ο επιμένων κάποια στιγμή νικά αφού εν τέλει θα επιστρέψει στην Ίντερ έστω ως δανεικός από την Τσέλσι.

Η Τσέλσι κατέληξε σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιστότοπο της Athletic. Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από το σύλλογο της Λομβαρδίας για τους «Μπλε», ο Βέλγος επιθετικός θα ξαναβρεθεί στο Μιλάνο. Ακριβώς όπως το ήθελε. Αυτή την επιθυμία είχε εκφράσει τουλάχιστον. Και στον ατζέντη του αλλά και στη διοίκηση της Τσέλσι.

Η συμφωνία αφορά αποζημίωση 8 εκατομμυρίων ευρώ (συν τα μπόνους). Οι ιατρικές εξετάσεις του θηριώδους διεθνή επιθετικού θα γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ έχει διευθετηθεί το θέμα των μπόνους και των αποδοχών του. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στη συμφωνία δεν έχει συμπεριληφθεί καμία υποχρέωση αγοράς εκ μέρους των «Νερατζούρι».

Κάτι που ενδεχομένως «πικραίνει» τον Λουκάκου αφού θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ τα επόμενα χρόνια. Δεν ευδοκίμησε η πορεία στην Τσέλσι ενώ στο Μιλάνο κατέκτησε το Σκουντέτο. Μπορεί να του έγινε μάθημα ότι δεν είναι απαραίτητος, αλλά εκεί θέλει να ρίξει… άγκυρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!

loading...