O Φίλιπ Ζίνκερναγκελ θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Γουότφορντ.

Ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ ηταν εκ των εκλεκτών του Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει μία θέση στα εξτρέμ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τα είχαν βρει σε όλα με τον 28χρονο Δανό ενώ πλέον ολοκληρώθηκε και το deal με την Γουότφορντ.

Ο Ζίνκερναγκελ έρχεται στην Ελλάδα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά τότε αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία στην Αυστρία. Ο Δανός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι ένας παίκτης που στην καριέρα του παίζει κυρίως στα πλάγια αλλά και ως «δεκάρι». Στη Νότιγχαμ Φόρεστ έπαιξε περισσότερο ως «δεκάρι» αλλά λιγότερο ως εξτρέμ. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε και ως «πολυεργαλείο».

Την περσινή σεζόν στην αγγλική ομάδα είχε παίξει σε πέντε (!) διαφορετικές θέσεις. Τις περισσότερες ως 10αρι (25 ματς), αριστερό εξτρέμ (9 ματς), δεξί εξτρέμ (6 ματς), δεύτερος επιθετικός (3 ματς) μέχρι και σέντερ φορ (4 ματς).

https://www.youtube.com/watch?v=kmx-00xr-jM&t=7s&ab_channel=kwstasolympiakos

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!