Ο Βέλεθ άγχωσε αρκετά τον Παναθηναϊκό μετά την πρόταση που δέχτηκε από την Αλ Φατέχ αλλά το «τριφύλλι» αρνήθηκε την πρόταση.

Ο Βέλεθ ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονταν σε αναμμένα… κάρβουνα το τελευταίο 24ωρο. Και αυτό γιατί εμφανίστηκε η Αλ Φατέχ και του έδινε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 1 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι Σαουδάραβες προσέφεραν μόνο 200.000 ευρώ προς τους «πράσινους», με αποτέλεσμα να απορριφθεί ως «απαράδεκτη» κι «άνευ συζήτησης» απ’ τη διοίκηση.

Και περισσότερα να ήταν τα χρήματα, η «πόρτα» ήταν δεδομένη. Ο Βέλεθ είναι πλέον ένας εκ των αρχηγών και ηγετών του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» γνωρίζει πόσο χρήσιμος είναι ο Ισπανός και του το έχει καταστήσει σαφές. Άλλωστε, είναι γνωστό πως οι πράσινοι θέλουν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Διετές ή τριετές κατά πάσα πιθανότητα με βελτιωμένες αποδοχές από τις 300.000€ που παίρνει ως τώρα.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας (20/6) η πλευρά του παίκτη ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως έχει δεχθεί διετές συμβόλαιο από την Αλ Φατέχ. 500.000€ οι ετήσιες απολαβές, κατά 200.000 καλύτερο από το σημερινό του συμβόλαιο. Η πίεση ήταν μεγάλη για τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε, πρέπει να κινηθεί άμεσα για την περίπτωση του Βέλεθ. Τουτέστιν, θα πρέπει να του προσφέρει διετές ή τριετές με ετήσιες απολαβές τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Δηλαδή συνολικά ύψους 1 εκατ. ή 1.8 εκατ. ευρώ ανάλογα με τη διάρκεια. Τουλάχιστον αυτά φαίνεται πως περιμένει η πλευρά του Βέλεθ.

Τι ξεκαθάρισε στον Βέλεθ ο Παναθηναϊκός

Καταρχάς πως οι ημέρες που το τριφύλλι έδινε τους παίκτες του για ψίχουλα, τελείωσαν. Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα πουλά παίκτες μόνο αν τα χρήματα που παίρνει του εξασφαλίζουν αγορά αντικαταστάτη. Και ειδικά όταν μιλάμε για έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, οι 200.000 που έδινε η Αλ Φατέχ ήταν ποσό… αστείο.

Κατά δεύτερον, πως θα έρθει πρόταση στον Βέλεθ ύψους 420.000 ευρώ. Ήτοι αποδοχές αυξημένες κατά 40%. Αντίστοιχη πρόταση θα γίνει κάποια στιγμή και στον Σέγκεφελντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!