Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μία στιγμή έντασης και εκνευρισμού με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της προπόνησής του πριν το διπλό.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος αποχώρησε από την προπόνησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του λίγο πριν παίξει στο διπλό με τον αδερφό του και έχασε την ψυχραιμία του.

Αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει ένταση και ο ίδιο να αποχωρεί από το κορτ. Στη συνέχεια, στο διπλό τα δύο αδέρφια γνώρισαν την ήττα από τους Αρεβάλο και Ροχέρ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάντως στην διάρκεια του βίντεο που διέρρευσε, φαίνεται να έκανε κάποια παράπονα για τον ώμο του. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του όπως συζητούν, φαίνεται να του δείχνει κάτι σχετικό με αυτό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι μωρέ;