Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού από τη νέα σεζόν, ξεκαθαρίζοντας πως είναι οι όμιλοι του Champions League.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έδωσε το έναυσμα για τη νέα σεζόν. Ο Μαροκινός φορ τόνισε πως πρώτος στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

«Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα της χρονιάς, έχουμε έξι φιλικά παιχνίδια μπροστά μας για να προετοιμαστούμε σωστά. Πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League και αυτό θέλουμε να πετύχουμε αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Μαροκινός φορ και συμπλήρωσε:

«Εχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας για να δέσουμε και σε έναν μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψα. Έχω περάσει τρία φανταστικά χρόνια στον Ολυμπιακό και ελπίζω και τα άλλα δύο να είναι το ίδιο χαρούμενα και με μεγαλύτερες επιτυχίες.»

Έφυγε για προετοιμασία ο Ολυμπιακός

Αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα του Πειραιά έχει προγραμματίσει έξι φιλικές αναμετρήσεις στην Αυστρία.

  1. Με Ριντ (24/6 – 19:00)
  2. Με Φορτούνα Ντίσελντορφ (25/6 – 19:00)
  3. Με Κρακόβια (27/6 – 19:00)
  4. Με Σλάβια Πράγας (29/6 – 19:00)
  5. Με Αρμίνια Μπίλεφελντ (δεν έχει οριστεί ημερομηνία) και
  6. Με Σάλτσμπουργκ (δεν έχει οριστεί ημερομηνία)

Η επιστροφή της έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου, ενώ στις 9 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Αλκμααρ. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!