Ο Άρης συμφώνησε με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ και ο Σενεγαλέζος έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να ντυθεί στα κίτρινα!

Οι υπογραφές έπεσαν και ο Πάπε Σέικ Ντιόπ έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη!

Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ. Ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του τριετούς διάρκειας και πετάει για Ελλάδα, προκειμένου να ντυθεί στα κίτρινα! Η έλευση του Σενεγαλέζου, μάλιστα, σημαίνει ότι θα προλάβει να κάνει και κάποιες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στη Θεσσαλονίκη, πριν μπει και αυτός στο αεροπλάνο για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!

Ο 24χρονος χαφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν, είναι στα μεταγραφικά «ραντάρ» του Άρη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πίεσε για αυτήν την κίνηση. Στο τέλος η υπόθεση είχε ευτυχή κατάληξη.

Ο Ντιόπ είναι ένας παίκτης που ήθελε διακαώς ο Μπούργος. Μπορεί να καλύψει είτε τη θέση «6» είτε τη θέση «8». Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και έχει αγωνιστεί επίσης στη δεύτερη και στην πρώτη ομάδα της Θέλτα, στη δεύτερη ομάδα της Λιόν, αλλά και στις Θέλτα και Ντιζον, με τη μορφή δανεισμού από τους «λιονέ». Είναι, επίσης, διεθνής τρεις φορές με την εθνική ομάδας της Σενεγάλης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!