Παίκτης της Αναντολού Εφές είναι και επίσημα ο Άντε Ζίζιτς, με την απόκτησή του να ανακοινώνεται από τους πρωταθλητές Ευρώπης για 2+1 χρόνια.

Την απόκτηση του Άντε Ζίζιτς για τα επόμενα 2+1 χρόνια ανακοίνωσε η Αναντολού Εφές!

Ο Κροάτης σέντερ έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο 25χρονος άσος, που επέστρεψε στην Ευρώπη τη σεζόν 2020/21 έπειτα από τη θητεία του στο NBA με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, είχε 12,2 πόντους και 5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι με 21 λεπτά συμμετοχή. Πλέον θα έχει μαζί με τον Ντάνστον την ευθύνη της θέσης «5» στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αυτή είναι η δεύτερη προσθήκη στην οποία προχωράει η Εφές, καθώς έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Γουίλ Κλάιμπερν.

Ο Αταμάν έχει τονίσει πως ο μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση της τρίτης συνεχόμενης Ευρωλίγκας. Οι κινήσεις που κάνουν οι πρωταθλητές το αποδεικνύουν.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζίζιτς από την Αναντολού Εφές: 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!