Η Μόργκαν Κέιτο έκανε για ακόμα μία φορά τη διαφορά στην καριέρα της αφού προσελήφθη από τους Φοίνιξ Σανς ως assistant general manager.

Οι Φοίνιξ Σανς προσέλαβαν την Μόργκαν Κέιτο ως assistant general manager και αντιπρόεδρο των επιχειρήσεων μπάσκετ. Την κατέστησαν έτσι μια από τις πιο υψηλόβαθμες γυναίκες του πρωταθλήματος σε front office.

Η Kέιτο -η οποία είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατέχει τον τίτλο της assistant GM- θα αναφέρεται στον Τζένεραλ Μάνατζερ, Τζέιμς Τζόουνς. Θα συνεργάζεται με τον προπονητή Μόντι Ουίλιαμς σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας και της στρατηγικής. Αυτές θα σχετίζονται με την προπονητική ανάπτυξη, την δέσμευση των παικτών και τις εργασίες του προσωπικού στο front office.

Η Κέιτο πέρασε την τελευταία δεκαετία δουλεύοντας για το NBA στη Νέα Υόρκη υπό τον πρόεδρο επιχειρήσεων του πρωταθλήματος Μπάιρον Σπρούελ. Οι ρόλοι της εκεί περιλάμβαναν πολλές στρατηγικές πρωτοβουλίες που στόχευαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού σε όλο το ΝΒΑ και σε όλο τον κόσμο. Σε αυτούς  συμπεριλαμβάνεται και η ανάπτυξης διαιτησίας και έναρξης του Basketball Africa League.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Μόργκαν στο Valley και στην ομάδα των Σανς», είπε ο Τζόουνς σε μια δήλωση. «Στο γραφείο του πρωταθλήματος η Μόργκαν έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αμέτρητες πρωτοβουλίες για την γενικότερη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αλλά και τη στρατηγική ανάπτυξη του. Η προσθήκη του υπόβαθρου και των γνώσεών της θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε τις δραστηριότητές μας στο μπάσκετ σε πολλούς τομείς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!