Το deal ανάμεσα στον Ρομέλου Λουκάκου και την Ίντερ έχει μπει στην τελική ευθεία και πλέον απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Θέμα ωρών είναι η επίσημη… επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ!

Ο 29χρονος Βέλγος είχε εκφράσει καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τσέλσι και να φορέσει ξανά τα νερατζούρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δημοσιεύματα, σήμερα (20/06) θα γίνει συνάντηση της Τσέλσι με την Ίντερ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του επιθετικού.

Θυμίζουμε πως ο Λουκάκου πραγματοποίησε τις καλύτερές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ίντερ. Με τον ιταλικό σύλλογο μετράει συνολικά 95 συμμετοχές, 64 γκολ και 16 ασίστ.

Στην Τσέλσι δεν τα βρήκε ποτέ με τον Τόμας Τούχελ. Οι ιδέες τους και ο τρόπος που αντιμετώπιζαν τα παιχνίδια ήταν εντελώς διαφορετικοί. Πλέον και ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τις πιο παραγωγικές του σεζόν. Και που φυσικά αποχώρησε ως πρωταθλητής. Θα καταφέρει να επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο;

Παρακάτω ακολουθεί και το δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» που αναφέρεται στην επιστροφή του Λουκάκου στην Τσέλσι:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!