Η Μπάγερν Μονάχου τα έχει βρει σε όλα με Λίβερπουλ και Μανέ και αναμένεται να τον ανακοινώσει μεθαύριο, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Η Μπάγερν Μονάχου το είπε και το έκανε. Ο Μανέ θα φορέσει τη φανέλα της και οι Βαυαροί προετοιμάζονται ήδη για την μετά-Λεβαντόφσκι περίοδο. Ο Πολωνός ξεκαθάρισε πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και η Μπάγερν δεν τα έβαψε και μαύρα. Βρήκε αντικαταστάτη και μάλιστα αμέσως. Και όχι όποιον κι όποιον. Τον Σαντιό Μανέ.

Μετά από έξι χρόνια σπουδαίας καριέρας με την Λίβερπουλ, ο Σάντιο Μανέ, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση. Μία πρόκληση αρκετά μεγάλη αφού αλλάζει πλέον πλήρως παραστάσεις. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, βρίσκεται «μία ανάσα» από την υπογραφή συμβολαίου με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα δώσει στους «κόκκινους» περίπου 32 εκατομμυρίων ευρώ, συν έως και 8 εκατομμύρια ευρώ, με την μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Εκτός συγκλονσιτικού απροόπτου, 30χρονος άσος, θα υποβληθεί αύριο (21/6) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιο του και σύμφωνα με πληροφορίες του «Kicker», η παρουσίαση του στους εκπροσώπους του Τύπου, θα γίνει την επομένη στην «Allianz Arena».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!