Ο Τάσος Μπακασέτας ενθουσίασε με τις αποδόσεις του με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ και η Φιορεντίνα τα «σκάει» για να τον κάνει δικό της.

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στο μεταγραφικό πλάνο της Φιορεντίνα, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Τουρκίας «Fanatik». Την φετινή σεζόν ο Ελληνας διεθνής άσος είχε καταπληκτική απόδοση. Σε 43 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ σκόραρε εννέα γκολ, μοίρασε οκτώ ασίστ και συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ήταν πρωταγωνιστής στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του Nations League από την Ελλάδα. Ο 28χρονος επιθετικός μέσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θέλει να μετακομίσει στην Ιταλία και τη Serie A.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η ομάδα της Φλωρεντίας προτείνει έξι εκατομμύρια ευρώ, με την Τραμπζονσπόρ να ζητά δέκα εκατομμύρια. Φυσικά, οι απαιτήσεις των Τούρκων δεν είναι εύκολο να καλυφθούν, αλλά οι Ιταλοί το συζητούν. Αν κατέβει ελάχιστα το ταβάνι της Τραμπζονσπόρ, τότε η Φιορεντίνα ίσως «ματσάρει» τα χρήματα. Φυσικά, η τουρκική ομάδα έχει ανάγκη τον φυσικό της ηγέτη αλλά δεν θα έλεγε όχι σε ένα επταψήφιο ποσό που θα της έφερνε νέους παίκτες στο ρόστερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!