Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (19/6) η τουρκική ομάδα. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Έλληνας κόουτς.

Προπονητής της Φενέρμπαχτσε για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Δημήτρης Ιτούδης! Η ανακοίνωση έγινε επίσημα το πρωί της Κυριακής (19/6) από τον τουρκικό σύλλογο. Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υπέγραψε με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, η οποία έλυσε τη συνεργασία της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η θητεία του 51χρονου προπονητή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνδυάστηκε με πολλούς τίτλους και διακρίσεις. Πανηγύρισε δύο EuroLeague (2016, 2019), 6 VTB League και 1 Super Cup.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι κανονικά στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος για το προσεχές ματς με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στις 30 Ιουνίου, όπως και για τα ματς του Αυγούστου, αλλά φυσικά και για το EuroBasket (1-18 Σεπτεμβρίου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

«Ευχόμαστε αυτή η συμφωνία να αποδειχτεί πετυχημένη για τον σύλλογό μας και τον Δημήτρη Ιτούδη και ελπίζουμε ότι οπροπονητής μας θα έχει νικηφόρες σεζόν με τα κίτρινα και μπλε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!