Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα μέσα σε έξι χρόνια και το πανηγύρισε στα μπουζούκια και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια και το πρώτο του νταμπλ μετά από 25 χρόνια όπως ακριβώς έπρεπε. Με γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και φυσικά, ελληνική ομάδα και μπουζούκια μετά από κατάκτηση τίτλου πάνε μαζί. Κάπως σαν συνώνυμα πλέον. 

Οι Πειραιώτες επέλεξαν ως είθισται πλέον το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος και τα… έσπασαν. Κεντρικό πρόσωπο ήταν φυσικά ο Γιώργος Πρίντεζης που πήρε το μικρόφωνο, χόρεψε ενώ έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες με θαμώνες του κέντρου.

«Ολυμπιακός, Ολυμπιακός» και στη μέση ο… Μιλουτίνοφ

Μέσα στο… πανδαιμόνιο των εορτασμών για την «σκούπα» επί του Παναθηναϊκού, ξεχώρισε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ έχει παρελθόν με τον Ολυμπιακό και βρέθηκε στον Πειραιά τις τελευταίες ημέρες. Πολλοί, άλλωστε, συνδέουν το όνομά του με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις δύο πλευρές.

“Μιλουτίνοβ, οε, οε, οέ”, φώναζε ο κόσμος αλλά και οι παλιοί του συμπαίκτες, με πρώτους και καλύτερους τους Βεζένκοβ, Παπανικολάου και Πρίντεζη. Ακόμα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμμετείχε με χειροκρότημα και τότε δόθηκε και συνέχεια. “Φέρτον στο λιμάνι Αγγελόπουλε”, ήταν η λαϊκή απαίτηση.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”basic_slideshow”]Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!