Οι Γουόριορς είναι ξανά πρωταθλητές, για τέταρτη φορά σε οκτώ χρόνια και συνολικά έβδομη - Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη νύχτα.

Οι Γουόριορς χτίζουν τη δική τους δυναστεία. Τη δική τους αυτοκρατορία. Με το 4-2 επί των Σέλτικς στους φετινούς τελικούς, έφτασαν τα τέσσερα πρωταθλήματα σε οκτώ χρόνια. Και φυσικά τα επτά πρωταθλήματα, ξεπερνώντας τα έξι των Σικάγο Μπουλς. Έγιναν έτσι η τρίτη πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ. Η παρέα των Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμσον και Ντρέιμοντ Γκριν υπό τις οδηγίες του Στιβ Κερ είναι με διαφορά η πιο επιτυχημένη ομάδα των 10s.

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη νύχτα των «πολεμιστών»:

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_slideshow”]

Η ανάλυση του Game 6:

Ζούμε την αυτοκρατορία των Γουόριορς. Όπως συνέβη παλαιότερα με τους Σέλτικς, με τους Λέικερς κοκ, έτσι συμβαίνει με τους Γουόριορς.

Οι πολεμιστές πήραν και το Game 6 κόντρα στους Σέλτικς και έκαναν το 4-2. Έφτασαν έτσι στην κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος ΝΒΑ σε οκτώ μόλις χρόνια.

Η παρέα των Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμσον και Ντρέιμοντ Γκριν υπό τις οδηγίες του απίστευτου Στιβ Κερ το έκανε ξανά. Και για να είμαστε ακριβείς, το είπε και το έκανε.

Από την επιστροφή των τριών ηγετών της και μετά έθεσε εαυτόν διαθέσιμο για το φετινό δαχτυλίδι. Και το έκανε πράξη.

Πρώτος σκόρερ των νικητών στο Game 6 ήταν ο τρομερός Στεφ Κάρι με 34 πόντους, με τον Άντριου Γουίγκινς να προσθέτει 18 πόντους και τον Ντρέιμοντ Γκριν 12 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ, σε μία εμφάνιση από τα παλιά.

Για τους Σέλτικς, ο Τζέιλεν Μπράουν ήταν συγκλονιστικός με 34 πόντους, με τον Αλ Χόρφορντ να προσθέτει 19 πόντους και 14 ριμπάουντ, σε ένα παιχνίδι που ο Τζέισον Τέιτουμ έμεινε στους 13 πόντους με 6/18 σουτ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!