Στο «σπίτι» του, τον Πανιώνιο, επέστρεψε ο σπουδαίος Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος ανέλαβε την θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Ο Φάνης Χριστοδούλου επέστρεψε και επίσημα στα κοινά του Πανιωνίου! Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν ότι ο σπουδαίος παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ ανέλαβε την θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Ο «Μπέμπης» αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι τόσο του Πανιωνίου αλλά και του ελληνικού μπάσκετ. Πλέον από τη νέα του θέση θα συμβάλει στην προσπάθεια του Πανιωνίου να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει. Στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Ο δικός μας Φάνης ξανά κοντά μας.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μπάσκετ.

Αποτελεί τεράστια επιτυχία της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το γεγονός ότι ο μεγάλος ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει με την προσωπικότητα και τις ικανότητές του την προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ο ΚΟΣΜΟΣ και η ΟΜΑΔΑ μας, καλωσορίζουν τον πλέον προικισμένο αθλητή στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ στο σπίτι του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΑΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο που έρχεται. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας!