Για τη νέα σεζόν μίλησε ο Χέρμαν Μπούργος επισημαίνοντας ότι όλοι θα παρακολουθήσουν φέτος έναν διαφορετικό Άρη.

Στο περιθώριο της «πρώτης» του Άρη ενόψει της νέας σεζόν ο τεχνικός της ομάδας, Χερμάν Μπούργος μίλησε στο επίσημο κανάλι των «κιτρίνων» στο Youtube, όπου αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς και το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι των Θεσσαλονικέων, αλλά και για τα επικείμενα ματς με την Γκόμελ στο Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νέα σεζόν. Επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη και αρχίζουμε σιγά – σιγά να βάζουμε βενζίνη στο ντεπόζιτο της ομάδας για να μπορέσουμε να πάρουμε μπρος. 

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε τον πρώτο γύρο εναντίον της Γκόμελ. Αυτός είναι ο λόγος που προετοιμαζόμαστε τώρα. Μαζί με τον πρόεδρο προσπαθούμε να διορθώσουμε όλες εκείνες τις ελλείψεις που έχει η ομάδα και πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε πριν ξεκινήσει η σεζόν».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους της ομάδας: «Θα βγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε».

Για το αν θα υπάρξει κάτι καινούριο στον φετινό Άρη: «Οπωσδήποτε θα δείτε κάτι καινούριο, γιατί σαν προπονητής προσαρμόζομαι στους παίκτες που έχω και άρα να δώσω το στιλ και τη φιλοσοφία μου στους παίκτες. Φτιάχνουμε καινούρια ομάδα, θα έχουμε προσθήκες και θα έρχονται καινούριοι παίκτες, οπότε θα προσπαθούμε να δημιουργούμε διαφορετικά πράγματα τα οποία θα τα δούμε στο γήπεδο».

Για το που μπαίνει ο πήχης για τη νέα χρονιά: «Μέρα με τη μέρα θα δούμε, δεν είμαι μάγος».

Για τον αγώνα με τη Γκόμελ: «Είναι δύο τελικοί, άρα δεν υπάρχει φαβορί, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Δεν πρόκειται να αφήσουμε στην άκρη το ότι θέλουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχει φαβορί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!

loading...