Ο όμιλος στον οποίο ανήκει η Μάντσεστερ Σίτι πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό του και την Παλέρμο που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Ιταλίας.

Ο όμιλος που ελέγχει τη Μάντσεστερ Σίτι, η City Football Group,  έχει ολοκληρώσει την αγορά και της Παλέρμο. Η Παλέρμο αγωνίζεται στην Β’ εθνική της Ιταλίας και πρόκειται να μπει στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου. Ο όμιλος ήδη αρκετούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε όλο τον κόσμο. Με ναυαρχίδα φυσικά τους «πολίτες», ο όμιλος έχει ομάδες από εννιά διαφορετικές χώρες. Τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία και την Αμερική.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Παλέρμο, Ντάριο Μίρι, συναντήθηκε χθες στο Μιλάνο με εκπροσώπους της εταιρίας και συμφωνήθηκε η εξαγορά των μετοχών της, περίπου στα 70 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο όμιλος έχει ήδη τον έλεγχο σε:

-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία),

-Γιοχαμάμα Μαρίνος (Ιαπωνία),

-Μοντεβιδέο Σίτι (Ουρουγουάη),

-Νέα Υόρκη FC (ΗΠΑ),

-Χιρόνα (Ισπανία),

-Λόμελ (Βέλγιο),

-Τρουά (Γαλλία),

-Σετσουάν (Κίνα) και

-Μουμπάι (Ινδία)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!