Συνεχίζει και ο Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ο Βαλμπουενά! Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023 μια ημέρα μετά το νέο συμβόλαιο των «ερυθρόλευκων» με τον Ελ Αραμπί.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν έπειτα από τη θετική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους».

Ο Βαλμπουενά έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2019 και τη φετινή σεζόν είχε 41 συμμετοχές με 3 γκολ και 8 ασίστ. Πλέον ετοιμάζεται για μία ακόμη χρονιά στο «λιμάνι».

Παρακάτω ακολουθεί και η επισημοποίηση της παραμονής του Βαλμπουενά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έγινε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας το 2019 και από τότε μετρά 120 συμμετοχές, 14 γκολ και 39 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2019-2020, 2020-2021, 2021-2022) και ένα κύπελλο (2019-2020)».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο που έρχεται. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας!