Ο Νικ Κύργιος αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τη νίκη του επί του Έλληνα τενίστα ε 2-1 σετ στο τουρνουά του Χάελ της Γερμανίας.

Ο Νικ Κύργιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ελληνοαυστραλός αποθέωσε τον Έλληνα πρωταθλητή, μετά τη νίκη του με 2-1 σετ στο τουρνουά του Χάελ της Γερμανίας.

Ο Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ (7-5 2-6, 4-6) στην «Owl Arena», σε έναν αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά. Ο Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής, πάντως, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσιτσιπά:

«Ο Στεφ είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους στον κόσμο αυτή τη στιγμή και θα έχει σπουδαία αποτελέσματα στο μέλλον και είμαι σίγουρος θα κερδίσει πολλά, πολλά Grand Slams. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο και για μένα αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ ακόμα να αποδώσω σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είναι η απόδειξη του πόσο σκληρά δουλεύω όταν δεν παίζω», τόνισε σχετικά ο Κύργιος.

Να θυμίσουμε πως οι δύο τενίστες συνδέονται με πολύχρονη φιλία ενώ έχουν αγωνιστεί και σε τουρνουά ως συμπαίκτες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο που έρχεται. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας!