Την επιστροφή των Παρτιζάν και Βαλένθια σφράγισε και επίσημα η Ευρωλίγκα.

Μέλη της Ευρωλίγκα είναι και επίσημα πλέον οι Παρτιζάν και Βαλένθια. Η διοργανώτρια αρχή έδωσε τις wild cards στις δυο ομάδες κάτι που ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια. Οι δε Ισπανοί επανέρχονται έπειτα από το περσινό διάλειμμα (που αγωνίστηκαν στο Eurocup).

Παράλληλα, η Ευρωλίγκα σφράγισε τον αποκλεισμό των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα (με ψήφους 7-4 στη σχετική ψηφοφορία των μετόχων). Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο ενόψει της νέας σεζόν. Πλέον μένει να δούμε πως θα κινηθούν τόσο οι ομάδες της Ρωσίας όσο και οι παίκτες.

Ο νέος χάρτης της Ευρωλίγκα (όπου σφράγισε επίσης τη συμμετοχή της η Βίρτους Μπολόνια ως νικήτρια του Eurocup και ο Ερυθρός Αστέρας ως νικητής της Αδριατικής Λίγκας) έχει ως εξής:

Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Μονακό, Αρμάνι, Μπάγερν Μονάχου, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενέρμπαχτσε, Ερυθρός Αστέρας, Μπασκόνια, Βιλερμπάν, Άλμπα Βερολίνου, Παναθηναϊκός, Ζαλγκίρις Κάουνας, Βίρτους Μπολόνια, Παρτιζάν, Βαλένθια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο που έρχεται. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας!