Η Μαρία Σάκκαρη αν και δυσκολεύτηκε πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Berlin Open, όπου δυσκολεύει ο δρόμος της.

Η Μαρία Σάκκαρη συνάντησε αντίσταση από την Ντάρια Σαβίλ μόνο στο δεύτερο σετ. Δίκαια, λοιπόν, πανηγύρισε τη νίκη χωρίς απώλεια σετ (6-1, 7-5) απέναντι στην Αυστραλή. Έτσι, προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Η καθοριστική στιγμή του αγώνα έλαβε χώρα στο 11ο game του δεύτερου σετ. Τότε, η Σάκκαρη έκανε break στην αντίπαλό της, προηγήθηκε με 6-5 και κρατώντας εύκολα το σερβίς της έφτασε χωρίς πρόβλημα στο 7-5 και τη νίκη πρόκριση. Σε ένα ματς που κράτησε 91 λεπτά αγώνα.

Δύναμη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ήταν το σερβίς της (38/48 πόντους). Αξίζει να αναφερθεί πως δέχθηκε μόλις ένα break από την Σαβίλ.. Η Σάκκαρη (Νο2 στο ταμπλό του Βερολίνου) έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, ίσως το καλύτερό της φέτος στο χορτάρι, υποχρεώνοντας την Σαβίλ στο πρώτο σετ στην κατάκτηση μόλις 13 πόντων.

Επόμενος αντίπαλός της στο δρόμο προς τα ημιτελικά θα είναι την Παρασκευή, για άλλη μια φορά φέτος, η Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα (Νο 6 στο ταμπλό της διοργάνωσης). Η Ρωσίδα νωρίτερα σήμερα είχε αποκλείσει την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με ανατροπή (5-7, 6-1, 6-1).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας!