Ο Ντέιβιντ Μπλατ επέστρεψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ - Θα αναλάβει τον ρόλο του συμβούλου στην ομάδα.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Ντέιβιντ Μπλατ επέστρεψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ αναλαμβάνοντας καθήκοντα προέδρου της επαγγελματικής επιτροπής και συμβούλου στο κλαμπ.

Η επαγγελματική επιτροπή θα είναι ουσιαστικά το όργανο που θα «τρέχει» τα πάντα γύρω από το αγωνιστικό τμήμα και θα απαρτίζεται επίσης από τον προπονητή, τον αθλητικό διευθυντή και την ομάδα σκάουτινγκ.

Αναλυτικά η δήλωση του Ντέιβιντ Μπλατ:

«Χαίρομαι πολύ για την επιστροφή μου στη Μακάμπι και που θα συνεργαστώ με τον Νίκολα Βούιτσιτς, τον Άβι Εβέν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε για να καθορίσουμε στόχους και να αποκτήσουμε παίκτες που πιστεύουμε πως θα φέρουν ξανά τη Μακάμπι εκεί που αξίζει να είναι». 

Από την πλευρά του ο Σιμόν Μιζράχι δήλωσε:

«Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με την επιστροφή του Ντέιβιντ Μπλατ. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τον σύλλογο και έχει μεγάλη καριέρα. Η συνεισφορά του θα είναι τεράστια και θα συνεργαστούμε για να φέρουμε μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα. Επιστρέφει σπίτι του». 

Ο Ντέιβιντ Μπλατ το 2014 οδήγησε την ομάδα του λαού στην κατάκτηση της έκτης Ευρωλίγκας, θα συνεργάζεται με την ομάδα και θα προσφέρει με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!