Ο Ντάνι Άλβες είπε αντίο στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, μέσω ανάρτησής του στα social media.

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες! Ο 39χρονος Βραζιλιάνος με ανάρτησή του στα social media, αποχαιρέτησε την ομάδα που αγάπησε περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Άλβες ξαναγύρισε στους «μπλαουγκράνα» τον περασμένο Δεκέμβριο. Όμως ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, παρότι που ο ίδιος τους είχε προτείνει να ανανεώσει το συμβόλαιό του για μερικούς ακόμη μήνες.

Παρακάτω ακολουθεί το αντίο του Ντάνι Άλβες:

«Ήρθε η ώρα για τον αποχωρισμό μας. Περισσότερα από 8 χρόνια αφοσίωσης στην ομάδα. Σε αυτά τα χρώματα, σε αυτό το σπίτι… Αλλά όπως τα πάντα στη ζωή, τα χρόνια περνούν, η απόσταση μεγαλώνει και οι ιστορίες ορισμένες φορές γράφονται σε διαφορετικά μέρη.

Προσπάθησαν να με διώξουν, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανθεκτικός είμαι.

Πέρασαν πολλά ακόμη χρόνια μέχρι το ποδόσφαιρο και η ζωή, που όπως πάντα, είναι πολύ ευγνώμονες σε όσους τα σέβονται, αποφάσισαν να μου δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψω εδώ για να τα αποχαιρετήσω.

Αλλά δεν θα πω αντίο πριν ευχαριστήσω όλους αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα φώτα, όλους όσοι μας κάνουν να είμαστε καλά, όλους αυτούς. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω σε αυτόν τον σύλλογο και να μπορέσω να φορέσω ξανά αυτή την υπέροχη φανέλα, δεν ξέρετε πόσο χαρούμενος είμαι… Ελπίζω να μην σας λείψει η τρέλα μου και η καθημερινή μου ευτυχία.

Ελπίζω όσοι, και αν, παραμείνουν να αλλάξουν την ιστορία αυτού του όμορφου συλλόγου, το εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου.

Κέρδισα 23 τίτλους: ένα τρεμπλ, ένα σέξτουπλ και γράψαμε ένα υπέροχο χρυσό βιβλίο.

Κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος και ανοίγει ένας άλλος με μεγαλύτερες προκλήσεις.

Ας μην ξεχάσει ποτέ ο κόσμος: ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 39 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!