Ο Άντονι Ράντολφ στάθηκε και πάλι εξαιρετικά άτυχος αφού για δεύτερη φορά μέσα σε δυόμιση χρονιά, τραυματίστηκε εξαιρετικά σοβαρά.

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Άντονι Ράντολφ στο πρώτο ματς των τελικών της Liga Endesa με την Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα της Δευτέρας (13/06) στο “Παλαού Μπλαουγκράνα”, όπου η “βασίλισσα” έκανε το “break” και πήρε… κεφάλι στη σειρά.

Οι Μαδριλένοι ενημέρωσαν σήμερα (14/06) ότι ο Ράντολφ υπέστη ολική ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατό του. «Μετά τις εξετάσεις που έγιναν την Τρίτη στον παίκτη της ομάδας μας, Άντονι Ράντολφ, από το ιατρικό τιμ της Ρεάλ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί πλήρη ρήξη στους χιαστούς του αριστερού γονάτου του. Τις επόμενες ημέρες ο Ράντολφ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν από ενάμιση χρόνο, στο ματς της Euroleague με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο έμπειρος παίκτης είχε περάσει ακόμη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Συγκεκριμένα, είχε υποστεί ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό πόδι.

Κατάφερε να επιστρέψει «σιδερένιος» στα παρκέ, αλλά στάθηκε ξανά άτυχος. Πλέον, καλείται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μείνει στα… πιτς για πολλούς μήνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!