Ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρουν ότι η Μπάγερν Μονάχου θα «ανέβει» στα 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Σαντιό Μανέ και η μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Τέλος στο «σίριαλ» σχετικά με τη μετακίνηση του Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν βάζουν τα γερμανικά ρεπορτάζ. Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός «Sport1», οι Βαυαροί αποφάσισαν να αυξήσουν την προσφορά τους για τον Σενεγαλέζο εξτρέμ σε 35 εκατομμύρια ευρώ μετρητά, συν διάφορα bonus ακόμα πέντε εκατομμυρίων.

Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ είχε δαπανήσει 41 εκατομμύρια ευρώ για τον Μανέ όταν τον απέκτησε από τη Σαουθάμπτον το 2016. Όμως είναι διατεθειμένη να κάνει ένα βήμα πίσω, να ρίξει τις απαιτήσεις της και να συμφωνήσει σε αυτή τη μεταγραφή. Άλλωστε οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Μην ξεχνάμε πως η Λίβερπουλ απέκτησε τον Τιάγκο Αλκάνταρα από τη Μπάγερν. Αυτό είχε γίνει στην «φιλική τιμή» των 22 εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως θα ισχύσει και τώρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο «Sky», ο ίδιος ο 30χρονος άσος ανησυχεί λιγότερο για το εάν θα μετακομίσει στη γερμανική ομάδα και πιο πολύ για το… πότε και τους όρους που θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Όλα όμως φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τι περιμένεις;