Ο Κέβιν Ντουράντ έχει αμφισβητηθεί ουκ ολίγες φορές για το αν διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία στο παρκέ και έδωσε απαντήσεις μέσω Twitter.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι από τους πιο ενεργούς NBAers στο Twitter και δεν είναι λίγες οι φορές που απαντά σε σχόλια, φήμες και διάφορα tweets που αφορούν το πρόσωπό του.

Σε ένα εξ αυτών που αναφέρεται στην ικανότητά του να ηγείται της ομάδας, ο KD απάντησε αποστομωτικά:

«Είμαι ένας υπάλληλος και ένας παίκτης στην ομάδα όπως οι άλλοι. Μερικές φορές βγαίνω μπροστά και λέω την άποψή μου, άλλες όχι. Το κύριο μήνυμα και η απόφαση παίρνεται από τον προπονητή».

Ο Ντουράντ έχει κριθεί αρκετές φορές για το πόσο ενεργός είναι ο ρόλος του στην λήψη αποφάσεων, ωστόσο, ο ίδιος κράτησε χαμηλά την μπάλα. Δεν είναι άλλωστε κρυφό πως μεγάλοι σταρ, στους οποίους συγκαταλέγεται και εκείνος, παίρνουν πολλές από τις «προπονητικές» αποφάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Η ηγετική φυσιογνωμία του Ντουράντ έχει αμφισβητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Ο ίδιος, όμως, έχει απαντήσει προσθέτοντας και κάποιες… ιδέες του για το παιχνίδι.

«Νομίζω πρέπει να μου βάλουν μικρόφωνα σε ένα παιχνίδι και να δείξω τον εαυτό μου ώστε να μπορώ να αλλάξω το τι λέγεται».

Μάλιστα, αρκετές φορές δεν έχει διστάσει να διαφωνήσει αλλά και να ειρωνευτεί διάφορους χρήστες του Twitter που μιλάνε για τον τρόπο που παίζει.

«Για πες λοιπόν, ποια είναι η νοοτροπία μου και η προσέγγισή μου;», είχε απαντήσει μία εξ αυτών των φορών και είχε γίνει viral.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι;