Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Ιτούδη και έγινε μία πρώτη συζήτηση σχετικά με το Eurobasket του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Μετά τις 4 Αυγούστου θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του με φόντο το παράθυρο του Ιουνίου και τον αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία στην Λάρισα. Φυσικά δεν γίνεται εκτός πλάνων του να βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης, που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ξεκίνησε προπονήσεις μετά από ολιγοήμερο tour σε ελληνικά νησιά για τις οικογενειακές του διακοπές και η παρουσία στο ΟΑΚΑ ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία πρώτη συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν αρκετά σημαντική. Μίλησαν αρκετά για το πρόγραμμα που ακολουθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώ φυσικά συζήτησαν και για την ένταξή του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Φυσικά, τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης έχουν δηλώσει πως θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική ομάδα.

Βάσει την συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ ΝΒΑ και FIBA για τους παίκτες του «μαγικού κόσμου», δεν μπορούν να ενταχθούν στις ομάδες τους πριν τις 4 Αυγούστου. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει θετική πρόθεση ώστε να δούμε ξανά τον Γιάννη με τα «γαλανόλευκα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.