Η παραμονή του Σενγκέλια στη Μπολόνια "έκαιγε" τη Βίρτους, η οποία έσπευσε να του ανανεώσει το συμβόλαιο σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια ήταν η Νο. 1 προτεραιότητα των τελευταίων ημερών στο στρατόπεδο της Βίρτους Μπολόνια.

Ο Γεωργιανός άσος των Ιταλών έχει γίνει αναντικατάστατος στο ρόστερ της ομάδας και αυτό φαίνεται. Η προσφορά του στην Μπολόνια είναι μεγάλη ενώ ακόμη μεγαλύτερη είναι η ζήτηση που έχει στην αγορά.

Ήδη από τις αρχές του μήνα είχαν ακουστεί οι πρώτες σειρήνες στα αυτιά του Σενγκέλια. Οι ίδιες σειρήνες έγιναν συναγερμός και κώδωνας κινδύνου στα αυτιά των ιθυνόντων της Μπολόνια. Ήξεραν ότι ο Σενγκέλια είναι… στόχος. Ήξεραν πως δεν διαθέτουν πολλά χαρτιά για να τον πείσουν αν έμπαινε στην κουβέντα “μεγάλος παίκτης”. Γι’ αυτό και κινήθηκαν αστραπιαία.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Σενγκέλια είχε αφήσει ανοιχτά τα χαρτιά του σχετικά με το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν που φόρεσε τα μαύρα της Μπολόνια. Πίεση. Πολλή πίεση στο στρατόπεδο των Ιταλών. Μια πίεση που μόνο με ένα τρόπο μπορούσε να… ηρεμήσει. Με την ανανέωση του παίκτη.

Και αυτό έγινε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Gazzetta dello Sport”. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις την τελευταία εβδομάδα και ο παίκτης είπε ναι σε 2+1 χρόνια συμβόλαιο που του πρότεινε η Μπολόνια. Ένα συμβόλαιο, που, ωστόσο, δεν έχει μαθευτεί πόσο θα κοστίσει στην ιταλική ομάδα. Πιθανότατα, όμως, πολλές εκατοντάδες χιλιαδ