Η Μπαρτσελόνα όπως όλα δείχνουν θα απομακρύνει πολύ σύντομα από την ομάδα τον Ζεράρ Πικέ.

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα είναι σε άσχημη κατάσταση. Αυτό είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Λαπόρτα. Πλέον, με κάποιες διορθωτικές κινήσεις η Μπάρτσα προσπαθεί να μπει ξανά τόσο στον δρόμο των επιτυχιών όσο και στον δρόμο της οικονομικής ευημερίας. Πλέον όλα εξετάζονται. Ιδιαίτερα τα μεγάλα συμβόλαια. Και ένα από αυτά είναι και του Ζεράρ Πικέ.

Ο 35χρονος Ισπανός παίρνει 19 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και είχε πρόσφατα απασχολήσει τα μίντια με τον χωρισμό του από την Σακίρα. Ωστόσο, αρκετές φήμες υπάρχουν τον τελευταίο καιρό πως η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» σκέφτεται να απομακρύνει τον Ζεράρ Πικέ, ώστε να κάνει χώρο σε νέους παίκτες.

Ο Πικέ αποτελεί μέρος της ιστορίας της Μπαρτσελόνα. Ήταν παρών στις περισσότερες μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου. Στάθηκε στα δύσκολα και στήριξε την ομάδα. Όλα όμως κάποτε τελειώνουν. Σαφώς ο Τσάβι θέλει να δημιουργήσει κάτι καινούργιο. Θέλει να κινηθεί στην απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην αμυντική λειτουργία του καταλανικού συλλόγου. Υπάρχει μία περίπτωση να υπάρξει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Πικέ ώστε να μειωθούν οι ετήσιες αποδοχές του. Όλα αυτά παραμένουν ακόμα σε φιλολογικό επίπεδο. Τα τελευταία σημάδια δείχνουν τέλος στην συνεργασία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Πικέ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!