Την τεχνική ηγεσία της Καραγκιουμρούκ αναλαμβάνει ο Αντρέα Πίρλο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος από την Τουρκία.

Ο Αντρέα Πίρλο επιστρέφει στους πάγκους. Με κάθε επισημότητα πλέον ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους είναι ο νέος προπονητής της Καραγκιουμρούκ. Ο τούρκικος σύλλογος ανακοίνωσε τον Ιταλό τεχνικό που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ίντερ, της Μίλαν αλλά και της Γιουβέντους κάνει το comeback στους πάγκους. Θυμίζουμε πως είχε αναλάβει για μία σεζόν και τον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας». Με την ομάδα είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και κατέκτησαν το Κύπελλο Ιταλίας.

Για πολλούς το πέρασμα του Πίρλο από τη θέση του προπονητή κρίθηκε ως αποτυχημένο. Ο Πίρλο θέλει να αποδείξει πως αξίζει να ανήκει στο τοπ επίπεδο των προπονητών. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να κρίνει κάποιον μόνο από μία σεζόν. Ο Πίρλο όμως έχει δρόμο μπροστά του και μπορεί να τα καταφέρει. Εξάλλου το έχει αποδείξει ξανά.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της πρόσληψής του από την Καραγκιουμρούκ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!